Info

INFORMATIE

Walk against Impunity

Raising awareness tegen straffeloosheid, lopend van Dili naar Balibo (130 km). Ter nagedachtenis van de Balibo Vijf en allen die stierven in de strijd voor vrijheid. Klik op het logo voor meer info.

Stichting Vrij Oost Timor

Opgericht door een aantal activisten in 2000 te Utrecht, na jaren van acties en campagne voor een vrij Oost Timor en steunt diverse Timorese initiatieven voor lokale economie en democratisering. Klik op het logo voor meer info.

De Balibo Vijf

Gedetailleerde info over de achtergrond en verwikkelingen van de moord op de vijf journalisten in 1975 te Balibo, met persoonlijk relaas van familie en resultaten van onderzoek. Klik op de foto voor meer info.

Fair Trade Films

Opgestart in 2010 te Melbourne door Stella Zammataro en Luigi Acquisto, beiden met ruim twintig jaar filmervaring met producties over sociale vraagstukken en politieke kwesties. Klik op het logo voor meer info.

Dili Film Works

Opgestart in 2010 te Dili en gelinkt aan Fair Trade Films. De stuwende krachten zijn Bety Reis, Lurdes Pires en Gaspar Sarmento. Het team regiseert, adviseert, acteert bij tal van spraakmakende producties. Klik op het logo voor meer info.

* * * * *


Archief 2015: Balibo herdenkt 40 jaar

AAP - 17 oktober 2015 - Balibo remembers 40 years. Over de herdenking in Balibo en de Walk against Impunity. Klik op de foto voor het artikel op SBS News Australia.